új és personalizált ingatlankezelés

ki vagyok én?

the private realtor

új út az ingatlanszakmában...

ezt a missziót tűzte ki ESZTER, amikor MEGÁLMODTA A 'THE PRIVATE REALTORT' AZZAL A KÜLDETÉSSEL, HOGY personalizált & PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁST NYÚJTSON A KÜSZÖBÖN INNEN ÉS TÚL.

Eszter több évet töltött el elismert, nemzetközi ingatlanirodáknál, de igazán személyes szolgáltatást kívánt nyújtani, ezért vállalkozott arra, hogy egyéni vizekre evez. 

A standard ügynökségeknél könnyen előfordulhatnak félreértések, ha több játékos is érintett és ezáltal gyakran veszik el a Tulajdonosi érdek.

A ‘TPR’ igyekszik a legmagasabb színvonalon képviselni Önt. Személyes ingatlantanácsadója minden megtekintést és tárgyalást személyesen bonyolít le, miközben közvetlen, elfogulatlan és teljesen őszinte visszajelzést ad az ügymenetről. 

megbízhatóság

Ez a hozzállás gyorsított eladáshoz, bérbeadáshoz és a legjövedelmezőbb eredményhez vezet. Hosszútávon való gondolkodás, a személyre szabott megközelítés áll a vállalkozása élvonalában.

Eszter lelkesedése és kitartása, valamint minden ügyfél iránti páratlan tisztelete hajtóerőt jelentett az eredményei elérésében.

A több mint 10 évnyi értékesítési és 5 éves ingatlanszakmában nyújtott tevékenysége nagymértékben a Balatoni ingatlanokra összpontosult, személyes részvétele kulcsfontosságú volt számos tranzakció során.

A meleg, őszinte személyiség családokat, befektetőket és magas beosztású egyéneket vonzott magához, mely együttműködések álomotthonok eladását és megvásárlását, valamint jól átgondolt befektetések megvalósulását eredményezte.

Mostantól egy kapcsolattartója van, az Ön magán ingatlantanácsadója:

Elégedett ügyfél
0 +
éve az ingatlan szakmában
0 +
ingatlanportál
0 +
országban
0 +